‘Klanttevredenheid is onze voornaamste prioriteit’


Bent u zeer tevreden of juist niet, laat het ons weten!

Wij besteden veel aandacht aan kwaliteit. Toch kan het gebeuren dat er iets mis gaat en u niet tevreden bent over ons of de aangeboden service. Laat het ons weten, dan kunnen wij er iets aan doen.
Dien uw klacht schriftelijk of via de site in bij rijschool First waarna deze wordt behandeld door de directie. Wij garanderen u een persoonlijke reactie binnen 24 uur.

Top!!

12-14-2016

Ik kan First aanraden bij iedereen! Toen ik begon met mijn scooter rijbewijs had ik wat gedoe met de administratie omdat ik het heel druk had met school en Domingos een druk man is ;). Toen we alles eenmaal geregeld hadden ging het super bij mijn theorie en Domingos bracht me zelfs naar huis omdat ik anders zo lang met het ov moest. Ik was heel nerveus voor mijn theorie en was de hele dag bezig met mijn rij-examens en voor al mijn vragen mocht ik hem appen. hij heeft mij uitgebreid geantwoord maakt niet uit hoeveel ik er had. Daarna hebben we 2x geoefend voor mijn rij-examen en ook hierbij hielp Domingos mij heel goed en wist precies waar we samen aan moesten werken zodat ik het zou halen. Dit lukte mij dan ook de 1e keer. Volgens mij was Domingos nog blijer dan ik! :)Ze zijn hier heel vriendelijk en behulpzaam en vinden het geen probleem om hun eigen privé-tijd op te geven om te zorgen dat jij slaagt!Dankjewel Domingos voor al je hulp en je leuke aanwijzingen zoals (nu gaan we links, klein zusje) om te zorgen dat ik me op mijn gemak voelde in het drukke amsterdamse verkeer.